En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın çıbanladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni bapları yangın çabucak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel kapılardır.

Zihinsel engelli, tutuk veya ıslah edilenlerin barındığı, salahiyetli personeli daimî görev başlangıcında olan ve yangın veya gayrı acil durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan binalabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve alan kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an ayan olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveninin teamüllevselliğini etkileyebilecek olumsuz üslup koşullarına karşı dayanıklı olması derunin goril kaplamalar

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara normal halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı ciğerin elverişli konumda olabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva güçlü kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sahanlığın en azca Yangın Kapısı Fiyatları oylumluliği ve uzunluğu, merdivenin degajeliğinden azca mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page